sâmbătă, 11 iulie 2009

Musaca cu piept de pui



Ingrediente
-7 cartofi medii
-1 lg. de unt
-150ml. lapte
-2 cepe
-1piept de pui tocat
-2 rosii mari
-2 oua
Preparare:
Se pun cartofii la fiert in coaja,apoi se curata , se paseaza si se face un pireu in care se adauga untul ,laptele si putina sare. Separat se caleste ceapa in putin ulei ,apoi se adauga carnea tocata ,se caleste si ea putin si se adauga 100 ml. de apa. Se lasa sa fiarba bine pana scade toata apa ,apoi se adauga rosiile taiate cubulete si se condimenteaza dupa gust. Dupa ce au fiert putin si rosiile si a scazut amestecul se incalzeste cuptorul. Intr-un vas yena se pune putin ulei si se unge bine ,dupa care se adauga jumatate din cantitatea de pireu ,apoi deasupra amestecul din carne si rosii si se intinde bine. La sfarsit punem cealalta jumatate de pireu de cartofi si batem doua oua pe care le punem deasupra. Punem totul la cuptor pentru cca 30 de minute. Daca este vara se poate adauga in loc de oua un strat de dovlecei taiati feli si apoi un strat de rosii taiate tot feliute,este delicos! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu