vineri, 27 martie 2009

Ciorba radauteana

Daca nu va place ciorba de burta aceasta este ideala si pe toate gusturile .
Ingrediente:
-1 piept de pui mare
-4 morcovi
-2 ardei gras
-2 galbenusuri
-1 pahar de smantana
-otet
-usturoi
-verdeata.
Preparare.
Se pune la fiert carnea ,se spumeaza iar dupa aceea se adauga legumele taiate bucati mari. Se lasa sa fiarba acoperit pana ce carnea devine frageda si legumele sunt bine fierte. Apoi se scoate carnea si legumele ,se taie cubulete si se aduga in supa strecurata.Mai d-am un clocot si intre timp se adauga smantana amestecata cu galbenusurile in supa clocotind amestecand continuu.Se mai lasa 5 minute sa fiarba ,apoi se aduga verdeata ,usturoi pisat,delikat ,sare si piper dupa gust. Pofta buna!
Eu aici in poza nu am adaugat legumele deoarece mu prea mancam in ciorba dar le-a papat cu drag baietelul meu pe toate.

3 comentarii:

  1. Este minunata ciorba ta, la fel o fac si eu, doar ca pun legumele pasate inapoi in supa. Puitul tau e un scumpic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi tare mult pentru aprecieri !

    RăspundețiȘtergere
  3. scuze ca sunt offtopic :)
    Arunca o privire si aici : http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/

    Poate gasesti ceva pe gustul tau.:)
    Multumesc.
    PS.Daca doresti sa facem schimb de linkuri,anunta-ma, te rog, prin email.

    RăspundețiȘtergere