vineri, 13 martie 2009

Cartofi copti cu sos




Aceasta reteta este una speciala de Duminica,pe care o savuram de fiecare data cu drag. Este delicioasa!!!
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente pentru 2 portii:
-4 cartofi marisori
-200ml.lapte
-150 gr. de branza topita
-200 gr. de sunca presata
-putina verdeata pentru decor
Preparare.
Se spala foarte bine cartofii si se introduc in cuptor ,la copt pentru 30 de minute la foc mediu. Cu 10 minute inainte sa scoateti cartofii preparam sosul astfel: intr-o oala punem la fiert laptele,apoi adaugam branza topita ,lasam 3 minute sa fiarba amandoua si adaugam sunca taiata cubulete,amestecand usor pentru inca 2 minute .
La sfarsit dupa gust puteti adauga delicat sau usturoi ,dupa preferinte.Scoateti cartofii din cuptor ii taiati in 4 si adaugati sosul deasupra si putina verdeata .
Sunt deliciosi ,merita incercati si va deveni reteta preferata cu siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu